Have a break

SELAMAT DATANG

Welcome readers,
Saya menghargai kunjungan anda. Let's get connected and see the world through each other's lenses.

MY PRECIOUS

FARAH ALIA

Lilypie Kids Birthday tickers

FARAH ADIRA

Lilypie Premature Baby tickers

Thursday, 18 February 2016

A new beginning

hari ni, Alia akan tulis blog entry.

Today, mama hari ni ambik Alia kat sekolah lambat :(  bila Alia masuk kereta mama cakap ada good news. mama cakap macam ni

MAMA: Alia, mama ada good news.

ALIA: what good news??

MAMA: Im pregnant!!!!!!!!!!

Alia terkejut sangat. Mama cakap mama nak baby boy sebab asik dapat girl tapi alia nak twins or triplets. Lepas mama balik dari kerja kita orang makan sushi king. Adira cakap dira tak nak baby. dira jealous kot. Lepas makan sushi , kita orang pergi tengok movie cerita cina. BESSSTTT!!!!!!!!!!! Tajuk cerita tu MERMAID. Mama cakap kalau dapat twins mama nak upah maid tapi Alia tak nak maid. Alia nak jadi independent but I don't know how to be independent :). lagipun Alia tak suka accent orang indonesia.       


                   NEW TOPIC
Alia sekarang sekolah di shah alam dapat masuk kelas pertama tapi ada 6 je kawan. Best friend Alia kat sepang .makanan kat sekolah di shah alam ni best. Ada sushi,ice blended,nasi ayam,pau,waffle,roti arab,nugget,burger,sirap bandung,mee goreng,nasi goreng,gula-gula,biskut and cake lots of variety of food to eat. YYYUUUUMMMM........  :)


Mama sekarang 5th week in pregnancy. Baby dalam mama's tummy is the size of a sesame seed or as the same size of the letter e
Adira is 4 years old now
I  (alia) am 11 years old


So that is the end of my post. See you soon
Lots of love
ALIA

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda adalah pelawat yang ke :