Have a break

SELAMAT DATANG

Welcome readers,
Saya menghargai kunjungan anda. Let's get connected and see the world through each other's lenses.

MY PRECIOUS

FARAH ALIA

Lilypie Kids Birthday tickers

FARAH ADIRA

Lilypie Premature Baby tickers

Friday, 21 May 2010

Aktiviti ziarah rakan-taulan

Ni cerita beberapa bulan lepas, masa Easter holiday. Since the weather was quite nice, we have decided to pay good old frens, a visit. Jadi sampailah kami ke Lancaster dan Norwich. Sempat jugak singgah jumpa kak Lah n femli di Manchester.


Souvenir dari Norwich.

Pantai di Great Yarmouth.

Alia with her giant doughnut and ice-cream.

Kami posing je dan masuk gift shop..tak masuk pun dalam Sea-Life Centre ni. Al-maklum la...percutian budget.

Di tengah2 bandar Norwich.

My hubby and me.

University of East Anglia.

Cantik campus ni...penuh kehijauan.

Pastu ada tasik pulak tu. Widad's humongous window was like looking straight into a picture-postcard view. Cantik!

Terima kasih to Widad n Ijal serta their cute little daisy Wardah, yang bersusah-payah meraikan kedatangan kami. Thank you ever so much. Masih ku terkenang nasi goreng seafood Widad tu. Yummy!

Kemudian kami meneruskan pengembaraan ke Lancaster pulak. Bertemu rakan yang sudah laaaaaama tak jumpa. Si Dar, rakan sekamsis (kolej) semasa di UKM. Si Alia pun seronok sebab ada teman bermain. Malamnya, dia sampai tak mahu masuk bilik, asyik bermain dengan Damia. Pagi2 esoknya, mandi sama Damia, main sama Damia. Seronok sungguh dia dapat berkawan2.

Kanak2 riang...aku suka gambar ni. So cute, kihkihkih. Perasan muda sekejap.

Lancaster University

Lancaster Castle


We are the statues!

Terima kasih buat Dar n Ja'a yang masak macam2 untuk menjamu kami. Sate, nasi kuning (makanan org Tawau), udang ala tempura n siap order laksa Penang lagi!

Selepas 5 hari kami mengembara (cewah!), tibalah masa untuk berangkat pulang. Pulang? Not just yet...kami singgah umah K Lah di Manchester, sempat jugak tidoq semalam and then esoknya singgah ke destinasi kegemaranku...Stoke-on-Trent. Thanks a million to my hubby yang tanpa disangka-sangka, telah berbesar hati menaja sesi membelah duit di Stoke kali ini. Sungguh ku terharu...terima kasih daun keladi.....lain kali belanja le lagi....adinda tak marah punyer.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda adalah pelawat yang ke :