Have a break

SELAMAT DATANG

Welcome readers,
Saya menghargai kunjungan anda. Let's get connected and see the world through each other's lenses.

MY PRECIOUS

FARAH ALIA

Lilypie Kids Birthday tickers

FARAH ADIRA

Lilypie Premature Baby tickers

Friday, 21 May 2010

Selamat Hari Jadi Adam

Beberapa minggu lepas kami ke Windsor, untuk meraikan sambutan hari jadi Adam. Budak2 seronok sangat sebab ada huge trampoline, acres and acres of field for them to run around, plenty of foods and snacks and not forgotten, Smartie Artie the clown.

You're a big boy now...

The clown who kept the kids entertained.

Ala...bila le dorang ni nak potong kek? Tensen le...kami dah tunggu lama ni...hayooo



Adam, with mom and dad.


Since the kids were having a really good fun, kami the grown-ups pulak seronok dapat jumpa kawan2 lama dan baru. Macam2 cerita keluar. Sambil borak, tuan rumah menyajikan pelbagai juadah sate, mihun, nasi, cendol, keropok lekor, kuih-muih Melayu dan Barat. Pendek kata, kami memang dijamu sepuasnya. Lepas tu bila nak balik, siap dibekalkan dengan nasi, ayam, kari daging dan dessert sebagai buah tangan. Sungguh terasa macam kenduri kat kampung2 but in a lavish kind of way.

Duduk lepak2 di rumah Anita ni (Adam's mom) memang terasa damai. Apa taknya, rumahnya dikelilingi bunga pelbagai warna. Memang cantik! Sampai my hubby kata, tak payah pegi Holland dah...datang sini je...sama je cam taman tulip kat Holland tu. Hahahha...








Majlis hari itu berjalan lancar, semua tetamu berpuas hati. Tahniah kepada tuan rumah dan terima kasih kerana menjemput kami. It was indeed a great party.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda adalah pelawat yang ke :