Have a break

SELAMAT DATANG

Welcome readers,
Saya menghargai kunjungan anda. Let's get connected and see the world through each other's lenses.

MY PRECIOUS

FARAH ALIA

Lilypie Kids Birthday tickers

FARAH ADIRA

Lilypie Premature Baby tickers

Friday, 10 December 2010

Ascot Charity Fireworks Show

30 OCTOBER 2010

It's my hubby's birthday today (errr..was actually). He was away in Msia but we did celebrate his bday, nevertheless. We went for a mega firework display in Ascot Race Course. It was fantastic!!! The best firework display ever! Dulu2 ada gak nengok bunga api ni tapi this one was the best by far. Themed up with Halloween costume party. Alia jadi spider witch. Nat jadi witch mata lebam. Yang lain2, tak ikut tema sbb depa tak tau...kalau tak, mesti meriah.



Tag bertulis nama dan no telefon ibu bapa, in case budak2 ni tersesat ke...senang org nak call parents nyer.

Alia n Aimran...sedap je dok kat pumpkins tue.










Kredit to Aqila for the fireworks pics. Ku godek dari fb Aqila. Peace Qila! Peas!!






Kami balik puas hati. Alia cakap "Can we come here again tomorrow, mama?" Oh, anak...ni event setahun sekali je tau! Kopak le kalu hari-hari. Anyway, we enjoyed it. Wish my hubby was here....dah le ari bday dia. Mesti dia pun seronok dapat jerit2 ngan kami. Woooohoooooo!!! Happy bday, bang. Semoga dikurniakan kesihatan yang baik, bahagia sentiasa. We love you!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda adalah pelawat yang ke :