Have a break

SELAMAT DATANG

Welcome readers,
Saya menghargai kunjungan anda. Let's get connected and see the world through each other's lenses.

MY PRECIOUS

FARAH ALIA

Lilypie Kids Birthday tickers

FARAH ADIRA

Lilypie Premature Baby tickers

Friday, 10 December 2010

London Eye...here we come

Masih dalam mood coti-coti London, lepas Science Museum, we head off to Westminster, nak naik London Eye yang terkenal seantero dunia tuh. It was sooooooooo romantic. London was so beautiful at night. Cakap pasal London Eye nih, we love the 3D show so much, we went for a second show! Loved the moment where snow turun and masa tu the theatre rasa sejuk and terasa seolah-olah ada tiny water droplet jatuh kat muka. Rasa macam betul-betul macam snowing!

Nampak bayang panjang kat sebelah aku tu? Tu sebenarnya mamat Sri Lanka mana tah...aku tangkap dia utk tangkap gambar kami.

Westminster Pier at night.

Dalam kapsul London Eye. Tak ramai orang so flight ni cam kami punyer je la...tapi ada satu lagi couple...Korean kot.

Bergemerlapan lampu2 kat bandaraya London malam ni...

Anak yang mula-mula takut sebab tinggi, then seronok sampai menyeringai.

Lihat la duniaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!


Dah penat berpoya-poya, we ride the red bus, heading for the hotel. Happy....



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda adalah pelawat yang ke :