Have a break

SELAMAT DATANG

Welcome readers,
Saya menghargai kunjungan anda. Let's get connected and see the world through each other's lenses.

MY PRECIOUS

FARAH ALIA

Lilypie Kids Birthday tickers

FARAH ADIRA

Lilypie Premature Baby tickers

Friday, 10 December 2010

SeaLife Aquarium

This is one place worth visiting, especially if you got loads of kids to entertain. They got giant tank, with all sorts of sea life. Sharks, manta rays, turtles, sea horses, sea anemone etc. Rugi pulak tak amik gambar semua creatures yang comel2 ni. We were so fascinated sampai lupa nak amik gambar. It was ooohhhhs and aaahhhhhs in every corner!




Kat dalam tunnel...fishes are swimming on top of your head..awesome!



Kudos to my hubby yang bawak kami jalan merata-rata. Trip yang santai. Kami dah terer, dah tau segenap ceruk underground station yang ada lift. Dulu tak tau sangat, asyik mengangkut pushchair Alia naik turun tangga.

So tamat la short vacation kami buat kali ni. Can't wait to see him again. Looking forward to seeing you, love!

1 comment:

sitiezahim said...

rindu plak pada alia bila tgk gamba-gamba ni..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda adalah pelawat yang ke :