Have a break

SELAMAT DATANG

Welcome readers,
Saya menghargai kunjungan anda. Let's get connected and see the world through each other's lenses.

MY PRECIOUS

FARAH ALIA

Lilypie Kids Birthday tickers

FARAH ADIRA

Lilypie Premature Baby tickers

Monday, 13 September 2010

Bday Huda n Husna

10 August 2010

Cuti sekolah yang panjang hari tu, Alia tak pegi mana-mana. Duduk rumah je sebab ibunya banyak report nak kena siapkan. Tetiba pagi tu Umi(Maswa) call, ajak Alia pegi Windsor. Rupa-rupanya sempena menyambut bday Huda n Husna.


Thanks to Umi n abah yang belanja Alia dan mama Alia naik bot, ronda2 sepanjang River Thames hari tu. Juga kerana belanja Alia naik swan dan naik kuda kat situ. Thank you.

Bday girls....mengerjakan kek dengan ganasnya, hahahah!

Alia's circle of frens. The best buddies.

Tunggu turn nak naik bot.

Here we are!!




Asha n Alia. Seronok anak dara ni naik swan.

Walaupun hari tu diakhiri dengan hujan lebat, tapi budak2 ni puas hati dapat spend the day together. Happy Bday Huda n Husna!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda adalah pelawat yang ke :