Have a break

SELAMAT DATANG

Welcome readers,
Saya menghargai kunjungan anda. Let's get connected and see the world through each other's lenses.

MY PRECIOUS

FARAH ALIA

Lilypie Kids Birthday tickers

FARAH ADIRA

Lilypie Premature Baby tickers

Monday, 13 September 2010

Girl's Day Out

13 August 2010

Rombongan Cik Kiah bergerak ke Wembley, menuju ke Popat Store. Anda tau ada apa kat Popat Store? Corelle! Hahahha.....makcik beli le sebijik dua, buat kenangan.



Tersenyum riang kanak-kanak dewasa ni dapat shopping kat Popat.

Lepas ke Popat, kami ke Win Yip pulak. Dah ada kat sini, macam-macam la pulak yang kami beli. Sebab masa ni bulan puasa, jadi banyak la idea nak masak itu dan ini. Yong tau fu, char kuey tiau, tauhu sumbat la...apalagi, borong la.

Anak-anak yang ditinggalkan, sementara ibu-ibu pegi shopping. Kudos to Rina and Shasha yang tolong tengok budak2 kecik ni. Puas hati shopping, balik tu aku masak macam-macam. Pastu masuk freezer, bila nak buka puasa, tinggak reheat je. Senang!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda adalah pelawat yang ke :