Have a break

SELAMAT DATANG

Welcome readers,
Saya menghargai kunjungan anda. Let's get connected and see the world through each other's lenses.

MY PRECIOUS

FARAH ALIA

Lilypie Kids Birthday tickers

FARAH ADIRA

Lilypie Premature Baby tickers

Monday, 13 September 2010

Bunga oh bunga

I claimed myself as tangan panas. Kalau tanam apa2, jarang nak menjadi. Tapi kali ni, pokok Oriental Lily aku naik dengan subur. Syok!!!

Tengok la bungaku kembang mekar!!

Dan lagi.....

Dan lagiiiiiii.............

Eh, ni bunga lain ni. Model upahan yang dipaksa amik gambar bersama bunga untuk tunjukkan how big my looooooovely flowers are, hehehhe.


Sekarang ni projek tanam pokok cili dengan tomato pulak. Kalau menjadi, akan ku uploadkan gambarnya. Kalau takde kabar berita tu maknanya pokok2 tu kering tak menjadi.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda adalah pelawat yang ke :