Have a break

SELAMAT DATANG

Welcome readers,
Saya menghargai kunjungan anda. Let's get connected and see the world through each other's lenses.

MY PRECIOUS

FARAH ALIA

Lilypie Kids Birthday tickers

FARAH ADIRA

Lilypie Premature Baby tickers

Monday, 13 September 2010

Selamat Hari Raya

Selamat Hari Raya kepada semua!

Lepas sembahyang raya....di Royal Holloway University.

Tengah dengar khutbah raya.

Lepas sembahyang raya, kami semua berkonvoi ke rumah kak Lina. Seperti biasa, kami tak buat kunjung-mengunjung dari rumah ke rumah macam kat Msia for practical reason. Kami buat mesyuarat, decide menu yang nak dimasak semasa hari raya and then semua orang berkumpul kat satu tempat je. Seronok sebab masing-masing bawak macam-macam juadah. Terima kasih kepada kak Lina sekeluarga yang susah-payah volunteer jadi host. Your house is lovely!

Kuih-muih yang terhidang di hari raya pertama. Seri muka tu sedap! Suka sangat.




Anak-anak dara kecil main buai.

Ibu-ibu lepak kat dapur. Ooops ada terselit sang jejaka sorang tu.

Kaum bapak makan kat luar. Sedap noooo...........



Selamat Hari Raya!! Maaf zahir dan batin!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda adalah pelawat yang ke :