Have a break

SELAMAT DATANG

Welcome readers,
Saya menghargai kunjungan anda. Let's get connected and see the world through each other's lenses.

MY PRECIOUS

FARAH ALIA

Lilypie Kids Birthday tickers

FARAH ADIRA

Lilypie Premature Baby tickers

Monday, 7 March 2011

A Day in the Park

8 FEBRUARY

Alia ni....kalau ayahnya ada memang tak lepas nak ajak pegi park je kejanya. Ayahnya pun gladly ikut je. Happy tengok Alia enjoying her day in the park. Seronok. Since winter, sampai sekarang memang kami tak kuar rumah sangat. Ni sebab cuaca dah being a bit kind so kami lepak le kat luar. Walau pun masih sejuk tapi ok la.


It was nice indeed...a change of fresh air. We had our lunch on the park as well. Macam biasa la...makanan rasmi whenever we were out and about...nasi goreng makan ngan ayam goreng.


Alia.......trying her hands at climbing.

Mesti nak bergambar punyer.....kami ni memang suka posing!

Tiga beranak ni posing lagi!!

High ride...Alia dah terer dah. Muka-mula takut. 2-3 kali jugak dia naik separuh pastu turun balik. Katanya "the wind was so strong!" Hiss...pandai je salahkan angin pulak.

Anak dok sibuk main slides, kami pulak sibuk berposing.

Alia...having a break. Tengah makan roti jagung diimport khas dari Malaysia. Berkoyan-koyan ayahnya bawak. Memang dia suka roti jagung ni sejak umur 2-3 tahun lagi. I guessed that roti reminds her of Malaysia.....?








Lepas balik dari park, posing depan rumah pulak. Posing lagi!!

Depan Manor House. Kami pusing masuk utan Silwood sebab Alia nak cari daffodil. Takde pun!! Sudahnya kami beli daffodil kat Tesco je. Tanam kat dalam pasu dalam rumah. Aku dapat hydrangea 1 pasu. Boleh la, sementara tunggu panas betul-betul.

2 comments:

sitiezahim said...

heheh rasa windu bila tgk gamba tempat yg kita dah penah pegi kan..sob sob sob

Asmida said...

sob..sob...sob..k long pun nak nangis jugak la (walaupun takde kaitan), hehhehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda adalah pelawat yang ke :