Have a break

SELAMAT DATANG

Welcome readers,
Saya menghargai kunjungan anda. Let's get connected and see the world through each other's lenses.

MY PRECIOUS

FARAH ALIA

Lilypie Kids Birthday tickers

FARAH ADIRA

Lilypie Premature Baby tickers

Thursday, 17 March 2011

Ketagih

I'm sooooooooooooo addicted to her songs. Energetic, fresh but soulful and sentimental at the same time. Also love seeing her on interviews or live shows. She's naturally witty and funny! What a girl. I could spend hours and hours on You Tube, listening to her and watching her performs. She's a truly talented singer. Boleh menyanyi live dengan baik. A real character, wa cakap sama lu. Sayang seribu kali sayang, she's not so straight. Apa-apapun, I enjoy her company malam2 masa aku dok tearing my skull off, writing for my thesis.

Masa dia mula-mula keluar dengan single Like a Dude....aku ingatkan minah itam yang nyanyi. Pastu keluar pulak single Price tag, hmmmmm..suka. Ingat lagi aku dok nyanyi2 lagu ni dalam keta masa hubby drive to Stansted. So refreshing. Alia pun suka. Pastu kuar Who You Are....eh, minah ni sedap pulak nyanyi syahdu2. And then Casualty of Love. Best! And then aku tengok dia masa rehearsal Who's Laughing Now......hehhehehe..memang cute la budak ni. An Essex girl, now making her way to being the next best thing in music. Selamba badak. Takde kontrol-kontrol ayu segala. Kalau nyanyi tu, siap muka hudoh lagi tapi dia tak kisah pon, hahahha. You go, girl!!

She's currently on my playlist after an obsession with Lara Fabian, Morrisey, MCR, Buble and of course, Siti (ada orang marah aku suka Siti, hahahah!).











No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda adalah pelawat yang ke :