Have a break

SELAMAT DATANG

Welcome readers,
Saya menghargai kunjungan anda. Let's get connected and see the world through each other's lenses.

MY PRECIOUS

FARAH ALIA

Lilypie Kids Birthday tickers

FARAH ADIRA

Lilypie Premature Baby tickers

Thursday, 24 March 2011

Spring has sprung, bebeh!!!

I am in a better mood now that the weather has changed. Feel less suffocated. Spring has sprung, everybody! Oh how I adore the early bud of spring. Mata pun terasa cerah je. Now I can ditch my glasses, hehhehe.



My anak dara with daffodils. She is so flower fanatic. Asyik ajak aku kuar amik gambar bunga je. Sambil tu dapat le dia naik basikal. Cheeky!


A must-have pose from this 'lil girl. Posing style senget pinggang.


Yang ni dwarf daffodils, not as mesmerizing as the big one but really cute in a small pot on the windowsill.


Will keep you updated for more taste of spring, soon. Hmmm....sekarang baru la bumi UK ni hidup. Got lots of activities ahead . Legoland, Ascot car boot semuanya reopen this weekend. Aahhh...makcik nak sibuk membeli-belah pulak. Car boot je yang mampu......

Kena pulun siapkan tesis niiiiiii. Ada 1 data chapter + lit review + general discussions. 3 chapters all together. Pastu kena prepare talk utk conference kat Edinburgh and the one in Athens. Aiiiiyooo...manyak keja. But I'm full of beans now, feeling great and excited despite all the works. Giddy up, horsey!!!

See ya!!!


3 comments:

sitiezahim said...

hehe kenapa trip ke duisburg tak masuk dlm list ni? hehehe..
btw mmg terasa 'life' skarang, seronok tgk orang2 lepak kat kedai makan eskerim..hiihih
car boot? oh nooooo...teringat masa kak long cerita arituh..thanks a lot, kami pon dah ketagih ke trodelmarkt tau skarang...hihihi

3yearshousewife said...

best bunga2an dah kuar. Alia bagus punya alasan, bila lagi nak posing.
carboot pun nak mula ya, selamat bershopping.

Asmida said...

siti...trip ke duisburg kena tunggu sang hubby dulu!!!

k as.....alia mmg suka sangat la bab2 amik gmbr ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda adalah pelawat yang ke :