Have a break

SELAMAT DATANG

Welcome readers,
Saya menghargai kunjungan anda. Let's get connected and see the world through each other's lenses.

MY PRECIOUS

FARAH ALIA

Lilypie Kids Birthday tickers

FARAH ADIRA

Lilypie Premature Baby tickers

Monday, 7 March 2011

It's that time again!!!

Anggapkan masa I tulis ni, hari tu ialah 9 FEBRUARY...ok!

Yeayyyyy!!!! It's that time of the year...again!


It's my birthday!


Bukan suka sangat pasal bday tu. Suka sangat sebab my hubby datang masa my bday. Perfect timing! Hahahha...tu la sebabnya. Aku tau betapa seksanya mengharungi 15-hour flight from KL to London. Lenguh vontot gua! Hari tu masa balik Msia, adoii seksanya dok dlm flight. Dry air, gelap, penat, tido bangun tido bangun tak sampai2 jugak lagi. Tapi my hubby harung jugak entah yang kesekian kalinya tah. Thanks, dear.

Alia sukaaaaaaaaaaaaaaa sangat!! Maklum la dimanjakan. Dimandikan, disuap makan, didukung, dilayan tengok Cha
rlie & Lola. Suka la dia. Kalau ngan aku, non ado! Sila berdikari ye anakanda. Memanda banyak keja la.

Sebelum pegi skolah, ayahnya amik gambar dulu...posing macam2 gaya tapi aku upload satu cukup la noooo...yang lain gambar tak berapa nak elok sebab anak dara kecil ni grumpy sket masa tu.

Aku? Sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jugak. Sebab aku pun perasan dimanjakan. Ada orang tolong itu dan ini. Terasa I'm the happiest woman alive! Bak kata Rihanna, rasa macam...the only girl in the world, hahahhaha. Ishhh quote Rihanna tu. Cuba la quote Sigmund Freud ke.....Stephen Covey ke..ada gak pekdahnya....

Ni gambar on the day itself. Takde la nak celebrate apa. Dah tua, malu la ai nak celebrate segala. Cukup la ada suami dan anak di sisi. Dah bersyukur sangat dah dengan segala rahmat dan kebahagiaan yang dilimpahkan olehNya.

Sang hubby tanya apa hadiah aku nak tahun ni? "Handbag nak?" Tanya suamiku. Owwhhh sangat la nak tapi aku ni sangat la berhemah tamah orangnya, tuan-tuan dan puan-puan......hahahha. Kononnya la! Maka tiadalah diriku ini menyuarakan hajat di hati. Aku cakap ngan hubby.."Ala, handbag mahal, bagi hadiah yang murah2 sudah la". Cehh...ayat cliche tu....walaupun ada gak aku bagi hint...kalau beg Prada mau la. Hehehhehe sempat lagi mengayat tu. Walaupun aku tau tak dapat punyer!


Happy Bday to me....bertambah lagi setahun umur aku ni. Semoga tahun ini lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya. Semoga bertambah umur, menjadikan aku bertambah matang. Moga tahun ni tercapai segala cita-cita, terutamanya bab belajar. Semoga tahun ni dengan izin Allah, dapatlah aku siapkan tesis, lulus viva dengan jayanya dan bergelar Dr. Asmida....Aminnnnnn!!

4 comments:

cha said...

Happy B'Day As. Semoga terus success yea. AMIN

Ms J said...

seronoknya kak...sy sambut birthday hubby xde...keje obesi...bday akak 6 mac ke?

Asmida said...

ello miss J!
bday akak 9 Feb. tapi pemalas betul nak mengupdate belog, hehhe. nanti hubby u balik, qadha le sambut bday tue...! boley la mintak hadiah berganda sbb dah tertunda, kan, hehhehehe.

Asmida said...

k Aishah, terima kasih. Hmmm...I'm gonna need all the doas in the world.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda adalah pelawat yang ke :