Have a break

SELAMAT DATANG

Welcome readers,
Saya menghargai kunjungan anda. Let's get connected and see the world through each other's lenses.

MY PRECIOUS

FARAH ALIA

Lilypie Kids Birthday tickers

FARAH ADIRA

Lilypie Premature Baby tickers

Monday, 14 November 2011

Snow white in the house

My lotter pagi2 lagi berangan dgn dressing up activitinya. Walau dress tu dah koyak pun, dia tetap pakai. Memang hobinya berangan jadi princess je. Asyik tukar baju je.

On my part pulak, even baru 15 weeks along in my pregnancy, my body has widen so much, byk baju tak muat. I bought 2 lovely dress kat KB tapi dua2 tak muat! Kalau mcm ni, by the time perut besar akupun otomatik jadi mak gajah. Haiyyyyo...manyak susah lor. Lepas ni kena exercise la pulak. Paling malas time preggy ni.


3 comments:

3yearshousewife said...

As, congratulations for the PhD baby. Kat umah ni pun, ada request utk PhD baby, tp yg nak membawanya tu pinggang pun lari allignment, camno...

Asmida said...

K as, kalu dh ada request kena cepat2 bikin. Hehehe. Mana tau this time around, takde masalah....tau2 dh bersalin.

sitiezahim said...

sitie time pegnen la diet..sbb takut naik banyak, nanti susah nak turun balik..uwaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda adalah pelawat yang ke :