Have a break

SELAMAT DATANG

Welcome readers,
Saya menghargai kunjungan anda. Let's get connected and see the world through each other's lenses.

MY PRECIOUS

FARAH ALIA

Lilypie Kids Birthday tickers

FARAH ADIRA

Lilypie Premature Baby tickers

Thursday, 10 November 2011

Selamat Hari Raya Aidiladha

Selamat Hari Raya Korban, semua!

Kami sekarang kat kampung, ada kat sini since 1st day raya. Seronok dapat makan sup rawan ngan sup perut buatan ma. Memang sejak balik, selera makan dah ok. Tak le berselera macam sediakala (dulu pantang tengok, mesti habis semua makanan depan mata) tapi at least aku makan le 2x sehari. Malam memang tak lalu nak makan sangat walau perut lapar. Mulut je yang tak mau bekerjasama menelan makanan.

Alhamdulillah jugak sejak balik ni aku dah mula ada mood nak buat keja2 tesis yang lama terbengkalai. Memang sebelum ni malas tahap Gaban. Sekarang dah sikit2 momentumnya kembali.

Sepanjang kat kampung ni sempat jugak aku berurut, menghilangkan lenguh-lenguh badan. Cumanya sakit kepala je yang masih ada. Harap2 lepas ni hilang la semua pregnancy symptoms yang membantutkan semangat ni. Biar aku sihat seperti sediakala, InsyaAllah.

Sekali lagi, Selamat Hari Raya Aidiladha buat semua saudara-mara dan sahabat handai.

2 comments:

sitiezahim said...

slamat hari raya aidiladha kak long :D

Asmida said...

Selamat hari raya buat siti sekeluarga di sana.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda adalah pelawat yang ke :