Have a break

SELAMAT DATANG

Welcome readers,
Saya menghargai kunjungan anda. Let's get connected and see the world through each other's lenses.

MY PRECIOUS

FARAH ALIA

Lilypie Kids Birthday tickers

FARAH ADIRA

Lilypie Premature Baby tickers

Tuesday, 25 November 2008

Sahabat

Baru je kejap tadi aku terjumpa blog Sheri. Sheri ni roomate aku kat UiTM. Teman gossip-gossipan. Dulu dia penah tulis kat blog lama di frenster, bgtau yg dia ada satu lagi blog. Tapi aku tak penah bukak. Lama-lama lupa. Hari ni terjumpa, suka la aku. Aku suka gaya penulisan Sheri. Ni yang buatkan aku nak tulis lam English jugak nih. Takpe la, aku tulis English lam blog Life is Beautiful dah le. http://asmida-ahmad-alia.blog.friendster.com/

Sheri, apa kabar dikau di sana? U lovely Aussie gurl! Dah jadik Aussie girl ke?

2 comments:

sheri said...

As!!!!!!!!!!!!!!!!!! kita link kat blog kita yer as??? rindu aa dgn as :)

Asmida said...

Buleh le sangat2. Sila sila. yey...geng2 blok F kini berkuasa di blogspot nih. Miss u too!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anda adalah pelawat yang ke :